Editura Ars Docendi a Universității din București va fi prezentă la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2017, care va avea loc în perioada 24–28 mai 2017, la pavilioanele C1, C2, C4 și C5 de la Romexpo.

Editura Ars Docendi va fi prezentă în Pavilionul C4, standul C45, cu cele mai importante titluri din domeniile universitar/ştiinţific şi cultural, având zilnic lansări şi prezentări de carte.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Editorilor din România, iar invitatul de onoare al celei de-a XII-a ediţii a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2017 este Suedia.

Accesul la Salonul Internațional de Carte Bookfest, dar și la toate evenimentele din cadrul acestuia va fi gratuit. Vizitatorii vor putea lua parte la peste 350 de evenimente, care variază de la lansări, dezbateri și colocvii până la proiecții cinematografice și evenimente interactive.

Mai multe detalii despre programul evenimentelor organizate de Editura Ars Docendi la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2017 pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This