Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, în parteneriat cu Departamentul de Filologie Rusă și Slavă al Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București și Centrul Rus de Cultură și Știință Rossotrudnicestvo, organizează sâmbătă, 6 mai 2017, Seara Culturală Rusească. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (str. Pitar Moș, nr. 7-13, zona Piața Romană), în intervalul orar 17:00-22:30.

,,Seara Culturală Rusească” cuprinde o serie de activități și workshopuri tematice prin care se celebrează Anul Pușkin în România. Participanții la atelierele de limbă rusă, workshopurile de civilizație și atelierele de împletituri rusești vor avea ocazia de a se familiariza cu civilizația și cultura acestei țări.

În cadrul evenimentului se vor organiza, de asemenea, o serie de activități antrenante precum escape room, treasure hunt și tunelul groazei. De asemenea, nu vor lipsi proiecțiile unora dintre cele mai îndrăgite filme rusești, o sesiune de karaoke și piesa de teatru „Mozart și Salieri”.

Mai multe detalii despre Seara Culturală Rusească pot fi consultate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pin It on Pinterest

Share This