Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine organizează Zilele Porților Deschise în perioada 2-6 mai 2017. Absolvenţii de liceu, precum şi studenţii sau absolvenţii în căutare de o a doua specializare, pot să participe la cursuri deschise în cele două sedii principale din strada Edgar Quinet și Pitar Moș. Programul cursurilor deschise poate fi consultat aici.

Cu prilejul Zilelor Porților Deschise sunt organizate și birouri de informare (infodesk) în holurile sediilor Edgar Quinet și Pitar Moș în perioada 2-5 mai, între orele 10:00-18:00, respectiv 16:00-20:00 în data de 6 mai. La standuri vor fi prezenți studenții FLLS și voluntarii Asociației Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS), de la care se vor putea obține informații despre toate specializările, modalitățile de admitere, culegerea cu subiecte din anii anteriori etc. Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile aici.

Sâmbătă, 6 mai, în cadrul Zilelor Porţilor Deschise, studenții și vizitatorii pot participa la evenimentul cultural Seara Culturală Rusească, care va avea loc la sediul Facultăţii din strada Pitar Moş, începând cu ora 17:00. Mai multe informații despre seara culturală pot fi consultate aici și aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This