Marţi şi miercuri, 1314 iunie 2017, Caravana Editurii Universității din București  se va afla la Facultatea de Filosofie (Splaiul Independenţei, nr. 204), începând cu ora 9:30, cu prilejul organizării celei de a patra ediţii a Bucharest – Oxford Workshop in Applied Ethics, parte a seriei Bucharest Colloquium in Analytic Philosophy – BCAP 2017.

Organizat de Centrul de Cercetare în Etică Aplicată (CCEA) al Facultății de Filosofie, în parteneriat cu Oxford Uehiro Centre for Practical Ethics și cu sprijinul Societății Române de Filosofie Analitică și al programului Erasmus+, evenimentul reuneşte profesori și cercetători ai Universității din Oxford, specialişti în etică aplicată şi filosofie practică, ca rezultat al unui parteneriat între Universitatea din Oxford și Universitatea din Bucureşti. Mai multe detalii despre ediția a patra a Bucharest – Oxford Workshop in Applied Ethics pot fi consultate aici.

La eveniment, Caravana Editurii Universității din București va aduce titluri din cele mai diverse domenii de cercetare filosofică.

Pin It on Pinterest

Share This