Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti, în parteneriat cu Centrul de Resurse şi Informare pentru Profesiuni Sociale (CRIPS) şi cu Colegiul Național al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), organizează marți, 20 iunie 2017, conferinţa cu tema ”Empowerment individual şi colectiv – concept şi practici în munca socială”. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Sociologie și Asistență Socială (str. Panduri, nr. 90), în amfiteatrul SAS-UB, între orele 9:30-16:30.

Acest eveniment are loc cu ocazia vizitei în România a expertului Yann Le Bossé, profesor la Departamentul Fundamente şi Practici în Educație al Universităţii Laval din Quebec, Canada. Sosirea lui Yann le Bossé în Romania este un prilej de cunoaştere a metodei de empowerment individual şi colectiv, metodă aplicată în domeniul social.

Participarea lui Yann Le Bossé la eveniment, dar şi activităţile de suport din partea echipelor CRIPS, SAS şi CNASR se realizează pe bază de voluntariat. Ca urmare a parteneriatului CRIPS cu Colegiul Asistenţilor Sociali din România, în urma participării la conferinţă, asistenții sociali, membri CNASR, vor primi un număr de 2 credite. În acest scop, persoanele care au calitatea de membru CNASR, trebuie să menționeze acest lucru în formularul de înscriere.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe baza completării formularului de înscriere disponibil aici și a transmiterii acestuia la adresa de email crips1@crips.ro  sau prin fax (021 225 00 84), până cel târziu joi, 15 iunie 2017.

Deoarece nu se percepe taxă de înscriere, nu se vor asigura masa de pranz, deplasarea la Bucureşti sau cazarea participanţilor, acestea fiind în responsabilitatea participanţilor/ organizaţiilor invitate.

Pin It on Pinterest

Share This