Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București a fost reprezentată de lector univ. dr. Mihaela Stîngu și lector univ. dr. Elena Marin în cadrul unei vizite de studiu la Universitatea din Tallinn, în cadrul proiectului Erasmus+  Promoting teachers’ success in their induction period – Proteach”, desfășurat în perioada  5 – 9 iunie 2017.

Proteach este un proiect Erasmus + de tip Capacity Building și are ca scop îmbunătățirea calității formării cadrelor didactice din Israel prin parteneriate în inserția profesională a cadrelor didactice.

Universitatea din București, prin Facultatea de Psihologie și Științele Educației, va contribui la definirea rolurilor și responsabilităților instituțiilor de învățământ superior în inserția profesională a cadrelor didactice stagiare și definirea unor rute alternative de formare a mentorilor de stagiatură.

Proiectul Proteach este realizat în parteneriat cu șapte colegii de formare a profesorilor din Israel (Kibbutzim College of Education, Mofet Institute, Beit Berl College, Kaye Academic College, Gordon Academic College of Education, The College of Sakhnin, Talpiot Academic College) și patru universități europene (Universitatea din București, The University of Salzburg, University of Exeter, Tallinn University).

Pin It on Pinterest

Share This