Admiterea 2017 vine cu o nouă facilitate oferită de Universitatea din București candidaților săi. Absolvenții de liceu pot achita taxa de înscriere online, prin completarea formularului disponibil la adresa: www.po.unibuc.ro. Facilitatea achitării online completează deja cunoscutele modalități de plată: prin numerar, la casieriile facultăților UNIBUC sau prin ordin de plată.

Cei care optează pentru achitarea online a taxei de înscriere vor include în dosarul de înscriere, alături de toate celelalte acte necesare, dovada confirmării plății, primită pe e-mail.

Mai mult, absolvenții de liceu, candidați la admiterea 2017 la Universitatea din București, beneficiază și de acces gratuit în spațiul Grădinii Botanică „Dimitrie Brândză”. De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universității din București poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 6 – 29 iulie 2017, zilnic, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Accesul se face pe baza legitimației de participant la concursul de admitere la Universitatea din București.

Amintim că înscrierea la admiterea 2017 se face la sediile facultăților Universității din București în perioada 6 – 25 iulie 2017. Mai multe informații despre înscrierea la facultățile Universității din București pot fi consultate aici. Universitatea din București asigură în acest an cazare gratuită, în căminele sale, pentru maxim trei nopți, candidaților la admiterea 2017. Cazarea se realizează la administrația căminelor, în baza legitimației de concurs și a actului de identitate. Mai multe informații despre cazare pot fi solicitate la nr. de telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 sau pe adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Pin It on Pinterest

Share This