Euro Atlantic Diplomacy Society (EADSociety), în parteneriat cu NATO și cu Ambasada SUA la București, lansează apelul la candidaturi pentru proiectul internațional Defence and Dialogue in Eastern Europe (DDEE).

Proiectul cuprinde o serie de evenimente internaționale care vor avea loc în perioada 31 iulie – 5 august 2017, în București, în prezența a peste 200 de participanți internaționali și reprezentanți ai mediului diplomatic.

Proiectul își propune să pună în contact studenții din România cu tineri profesioniști, diplomați și reprezentanți ai organizațiilor internaționale, și cu oportunități de dezvoltare personală și profesională, oferindu-le posibilitatea de a acumula noi competențe și aptitudini.

Principalele teme ale proiectului sunt securitatea cibernetică, comunicarea strategică și combaterea dezinformării, relația NATO-UE, stabilitatea regională și alte teme de interes major. Prin organizarea unui forum tematic și a unei simulări de proces decizional NATO, DDEE va reprezenta o oportunitate deosebită pentru învățare și dezvoltare a rețelei de networking.

În plus, în cadrul acestui proiect tinerii studenți au oportunitatea de a se implica în schimburi interculturale și pot învăța, într-un mod practic, despre ceea ce înseamnă diplomația multilaterală, cum funcționează organizațiile internaționale și care este procesul decizional în vederea managementului crizelor la nivel internațional.

Persoanele interesate să participe la forumul #DDEE trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil aici și să îl trimită împreună cu CV-ul la adresa recruitment@eadsociety.com.

Taxa de participare la forumul #DDEE este de 35 Euro, iar pentru întreg evenimentul este de 135 euro.

EADSociety este un ONG internațional dedicat evenimentelor de educație nonformală pentru tinerii pasionați de științe politice, relații internaționale, drept, jurnalism, diplomație și domeniile conexe.

Mai multe informații despre proiect, dar și despre procedura de selecție, pot fi consultate pe website-ul: http://www.eadsociety.com/defence-dialogue-eastern-europe-2017/

Pin It on Pinterest

Share This