În perioada 15 iunie – 13 august 2017 se desfășoară o nouă ediție a Târgului Virtual Hipo.ro. Evenimentul este dedicat tinerilor studenți și absolvenți cu experiență de până în 3 ani, care doresc să își găsească un job sau un program de internship plătit vara aceasta.

Târgul Virtual Hipo.ro oferă peste 600 de joburi în orașe ca București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov sau chiar în străinătate (Austria), în cadrul a 32 de companii multinaționale, în domeniile financiar – bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, construcții, logistică, consultanță, turism, farmaceutice, retail sau inginerie.

Angajatorii implicați în proiect oferă joburi în departamente multiple, garantând o diversitate a oportunităților de carieră. Programele de internship și trainee dedicate studenților în an terminal sau proaspeților absolvenți presupun perioade de învățare intensivă – atât în țară, cât și în străinătate – și implicare directă în activitățile companiei. Mai mult, programele de internship și trainee sunt remunerate și oferă posibilitatea unei cariere pe termen lung.

Specialiștii în resurse umane sunt deschiși să integreze tineri fără experiență de muncă în cadrul organizațiilor, dezvoltând programe care îmbină trainingul cu experiența practică. Aceștia estimează că joburile pentru juniori vor reprezenta 45% din totalul pozițiilor vacante pe care au în plan să le deschidă pe parcursul anului, conform raportului Hipo privind Piața Forței de Muncă în 2017.

Printre companiile implicate în acest proiect se numără Arvato Services, Bosch România – Production sites in Cluj and Blaj, BRD – Groupe Société Générale, Decathlon România, Group Renault România, KPMG România, Schneider Electric, Lead Capital Markets, WEBHELP România, ZENTIVA, Amoma, Competence Call Center, Deloitte România, HeidelbergCement România, HELPLINE, Intersnack România, LKW WALTER Austria, Mazars Consulting, NOBEL, OTP Advisors, ProCredit Bank, Ubisoft România, Veeam Software, VIVRE DECO.

Târgul Virtual Hipo.ro 2017 este un eveniment online organizat la nivel național, care facilitează recrutarea studenților, masteranzilor și proaspeților absolvenți prin intermediul unei platforme virtuale 3D.

Joburile puse la dispoziție studenților și absolvenților vor fi actualizate constant pâna în data de 13 august 2017, fiind accesibile pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro.

Pin It on Pinterest

Share This