Joi, 28 septembrie 2017, Secția Științe Sociale a Institutului de Cercetări al Universității din București (ICUB) și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București organizează, în parteneriat cu Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), dezbaterea cu tema Asistenții sociali din România: Cine? Ce? Unde? Cum? Relevanța cercetării științifice pentru actorii cheie în domeniul asistenței sociale.

Reprezentanți ai instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale, asistenți sociali, specialiști, cercetători și toți cei interesați de domeniul asistenței sociale sunt așteptați, începând cu ora 14:00,  la Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială (Bd. Schitu Măgureanu, nr. 9, sector 5).

Subiectele dezbaterii se concentrează asupra rezultatelor cercetării Asistenții sociali din România: Cine? Ce? Unde? Cum?, cea mai complexă cercetare în rândul asistenților sociali din România până la momentul actual. Aceasta a presupus completarea a 1.143 de chestionare și realizarea a 110 interviuri cu asistenți sociali în perioada octombrie 2015 – septembrie 2017.

Proiectul a fost finanțat de ANCS-UEFISCDI în cadrul programului Tinere echipe de cercetare independentă cod proiect: PN-II-RU-TE-2014-4-2322/361/2015.

Mai multe informații despre dezbaterea cu tema Asistenții sociali din România: Cine? Ce? Unde? Cum? Relevanța cercetării științifice pentru actorii cheie în domeniul asistenței sociale pot fi consultate aici și aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This