Joi, 5 octombrie 2017, reputatul cercetător în domeniul științelor comunicării, comunicării politice și studiilor media, Dominique Wolton, susține o conferință intitulată ”Journalisme et médias sociaux. Quel statut de l’information ?”. Evenimentul va avea loc în Sala Stoicescu a Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, 36-46), începând cu ora 17:15.

Conferința va fi precedată la ora 16:30 de o prezentare a ultimelor publicații ale revistei HERMES – donație a Centre national de la recherche scientifique (CNRS) către biblioteca Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din Universitatea din București.

Dominique Wolton este director fondator al laboratorului “Communication et politique” din cadrul Centre national de la recherche scientifique (CNRS), al Institutului de Științe ale Comunicării din cadrul CNRS (Paris) și directorul revistei HERMES (Editions CNRS, Paris). Autor al unor lucrări de referință, Dominique Wolton este o prezență constantă în sfera publică francofonă. Câteva dintre lucrările lui Dominique Wolton au fost traduse și în limba română: ,,Despre comunicare” (2012), ,,Internetul. O teorie critică a noilor media” (2012).

Evenimentul este organizat de Școala doctorală a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din Universitatea din București, Ambasada Franței și Institutul Francez din București.

Pin It on Pinterest

Share This