A început o nouă sesiune de înscrieri la modulele de studii în limbi străine organizate de Centrul de Limbi Străine Ariel, din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti.

În perioada 1 – 22 septembrie, cei interesați se pot înscrie la cursuri de limba engleză (atât engleză generală, cât şi engleză juridică şi de afaceri, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge şi TOEFL), franceză, spaniolă, portugheză, italiană, germană, suedeză, neerlandeză, rusă, chineză, japoneză, turcă, arabă, română pentru străini, ebraică biblică şi ebraică modernă, prin completarea fișei de înscriere, disponibilă pe website-ul centrului.

Pentru nivelul mediu și avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit, care se poate descărca de pe website-ul Centrului Ariel.

La finalul fiecărui modul de studiu, cursanţii care îl finalizează primesc un certificat de participare care conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului.

Cursurile vor începe în luna octombrie, în funcţie de completarea numărului de locuri, și se vor desfășura la sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediul Universităţii din str. Edgar Quinet (Piaţa Universităţii).

Mai multe informații despre taxele și structurile complete ale cursurilor sunt publicate pe website-ul Centrului Ariel, www.centrul-ariel.ro.

Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare, doctoranzi și cei mai buni absolvenți ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Pin It on Pinterest

Share This