Grădina Botanică ,,Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti organizează în perioada 28 octombrie – 12 noiembrie 2017 evenimentul intitulat ,,Culorile Toamnei”.

Aflat la a IX-a ediție, evenimentul va include o expoziție de fructe și semințe, o expoziție de panouri florale și numeroase ateliere. Astfel, la Centrul de Educaţie Ecologică, persoanele interesate să participe la acest eveniment pot descoperi o mare diversitate de fructe şi seminţe colectate de la speciile spontane și cultivate din grădina botanică, aflând, în acelaşi timp, informaţii ştiinţifice despre acestea. De asemenea, în lungul aleii principale din sectorul decorativ, se poate admira o expoziţie de panouri florale având ca temă mijloacele de transport.

Copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani sunt invitaţi să-şi exprime talentele artistice şi abilităţile practice în cadrul atelierelor de creaţie care se vor desfăşura în fiecare sâmbătă între orele 10:00-12:00. Locurile sunt limitate la 14 şi se vor ocupa pe măsura sosirii participanţilor.

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, s-a desfăşurat atelierul ,,Lumea animală – colaje din frunze”, iar sâmbătă, 4 noiembrie 2017, va avea loc atelierul ,,Libelule vegetale şi alte decoraţiuni de toamnă”, iar pe 11 noiembrie 2017, atelierul ,,Animale–colaje din frunze şi seminţe” şi ,,Minitablouri cu fructe din hârtie colorată”.

Expoziţia de la Centrul de Educaţie Ecologică poate fi vizitată de luni până vineri între orele 10:00–16:00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10:00–14:00. Atelierele şi vizionarea expoziţiilor este gratuită, plătindu-se doar intrarea în grădina botanică. Taxa de intrare în grădină este de 5 lei pentru adulți şi 2 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Pin It on Pinterest

Share This