S-a dat startul înscrierilor pentru ediția de anul acesta a „Curățeniei de Toamnă în Grădina Botanică”, eveniment realizat din anul 2006 de Asociația Team Work și Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curățenia de Toamnă” va avea loc pe parcursul a două weekenduri, 4-5 noiembrie 2017, respectiv 11-12 noiembrie 2017, adresându-se tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător. În cele 4 zile sunt așteptați voluntari care să desfășoare acțiuni de pregătire a spațiului Grădinii Botanice pentru sezonul rece precum tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30, activitatea desfășurându-se în sectoare ale Grădinii Botanice ,,Dimitrie Brândză” care vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie.

 Înscrierea la ediția 2017 a Curățeniei de Toamnă se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work.

 „Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică” este un eveniment organizat din 2006 de Asociația Team Work și Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București; face parte dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Grădina Bunicii” (premiul „Spații Verzi MOL 2011” pentru proiectul cu cele mai spectaculoase rezultate din programul „Spații verzi Urbane 2011”) și „Grădina Copiilor” (proiect finanțat prin programul „Spații verzi Urbane 2012”). De asemenea, în anul 2012, Asociația Team Work a câștigat Premiul I la Gala Societății Civile, Secțiunea Protecția Mediului, pentru Curățenia de Toamnă din 2011. Până în prezent peste 5000 de voluntari au luat parte la evenimentele organizate în Grădina Botanică de Asociația Team Work.

Pin It on Pinterest

Share This