Joi, 26 octombrie 2017, Institutul de Cercetare al Universității din București organizează prelegerea cu tema ”Uncertainties, Severe Weather, and Communication: How Severe Weather Communication is Changing in the United States”. Evenimentul va avea loc la Platforma de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică (PCBE) a Facultății de Biologie (Splaiul Independenței, nr. 91-95, parter), începând cu ora 16:30.

Prelegerea va fi susținută de Dr. Jack Friedman (University of Oklahoma) și se adresează în egală măsură specialiștilor, studenților și publicului interesat. Dr. Jack Friedman este cercetător științific la Center for Applied Social Research, University of Oklahoma, Fulbright Alumnus și a realizat o teză de doctorat în antropologie culturală la Duke University (2003) cu o lucrare axată pe un studiu de caz din România (Ambiguous Transitions and Abjected Selves: Betrayal, Entitlement, and Globalization in Romania’s Jiu Valley). Aria sa de expertiză cuprinde teme legate de antroplogie ecologică și medicală, antropologia științei, relațiile dintre mediu, cultură și schimbările climatice, hazarde atmosferice și societate.

Prelegerea ”Uncertainties, Severe Weather, and Communication: How Severe Weather Communication is Changing in the United States” este primul eveniment din seria unor conferințe, ateliere de lucru și dezbateri cu tema ,,Vremea, clima și societatea”, organizată de Institutul de Cercetare al Universității din București (ICUB), Administrația Națională de Meteorologie (ANM) și Asociația Română pentru Meteorologie Aplicată și Educație (ARMAE).

Intrarea la eveniment este liberă. Informații suplimentare despre acest eveniment pot fi obținute la adresa de e-mail sorin.cheval@icub.unibuc.ro.

Pin It on Pinterest

Share This