Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București (IRH-ICUB) a organizat marți, 21 noiembrie 2017, a doua întâlnire a seriei The grant proposal: from research design to writing strategies cu tema Postdoctoral fellowships: how to apply.  Prelegerea s-a desfășurat în sala de seminare a IRH-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1), începând cu ora 18:00.

Scopul workshopului The grant proposal: from research design to writing strategies este acela de a oferi un cadru în care cercetătorii din domeniul științelor umaniste și sociale să se întâlnească, să-și împărtășească experiențele legate de munca de cercetare, să primească și să ofere recomandări despre scrierea aplicațiilor pentru granturi de cercetare. Participanții sunt încurajați să colaboreze în finalizarea aplicațiilor pentru granturi naționale și europene.

Seria The grand proposal se adresează în primul rând tinerilor cercetători, însă cei mai experimentați sunt, de asemenea, bineveniți. Se urmărește ca, în urma acestor workshop-uri, să se formeze o comunitate de cercetători care să ofere mai departe sprijin cercetătorilor aflați la început de carieră.

Întâlnirile sunt organizate de Lorena Anton (membru asociat IRH-ICUB), Mihnea Dobre (coordonator academic la IRH-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (cercetător afiliat SSU-ICUB) și se desfășoară lunar în sala de seminare a IRH-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Mai multe detalii despre workshop-ul ”The grant proposal: from research design to writing strategies”, precum și formularul de înscriere se găsesc aici.

Pin It on Pinterest

Share This