Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate a dat startul celei de-a doua ediții a concursului de fotografie ”Nature and Eye”, adresat fotografilor amatori sau profesioniști, studenților și tinerilor cercetători, care doresc să își facă publice fotografiile care au ca temă biodiversitatea.

Vineri, 8 decembrie 2017, va avea loc deschiderea expoziției de fotografie și premierea câștigătorilor, care se vor desfășura în sala de conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică (Splaiul Independenței, nr. 91-95, București). La eveniment se vor face prezentări referitoare la tehnica fotografică, realizarea și utilizarea imaginilor aeriene și importanța fotografiei în domeniul biodiversității.

Persoanele interesate să participe la acest concurs trebuie să trimită maximum 5 fotografii la adresa natureandeye2016@gmail.com, până în data de 24 noiembrie 2017. Numele fișierului trebuie să conțină prenumele și numele participantului, dar și numărul de ordine al fotografiei (exemplu – Prenume_Nume_1/ Prenume_Nume_2, etc.) În perioada 25 și 26 noiembrie 2017 va avea loc procesul de selectare a participanților și transmiterea invitațiilor de participare.

Se vor selecta 40 de fotografii care vor fi expuse până în data de 31 ianuarie 2018 la parterul Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică. De asemenea, vor fi acordate două premii: premiul juriului de specialitate și premiul pentru cea mai populară fotografie (votată pe pagina de Facebook).

Mai multe informații despre cea de-a doua ediție a concursului de fotografie ”Nature and Eye” pot fi consultate aici.

Concursul este organizat de Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate și Departamentul de Ecologie Sistemică ale Universității din București.

Pin It on Pinterest

Share This