În perioada 16 –18 februarie 2018, Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, în parteneriat cu National Board for Certified Counselors (NBCC) România, organizează conferința internațională intitulată „Rolul consilierului în comunitatea locală și globală”.

Tema conferinței se concentrează asupra principalelor aspect care privesc consilierea educaţională, precum și asupra aportului consilierului în comunitatea locală și globală.

Participanții vor fi implicați în diverse prezentări de lucrări, workshop-uri și dezbateri cu specialiști din domeniul consilierii din întreaga lume.

Conferința se bucură de prezența unor experți străini, precum: Profesor Ronald Sultana, Profesor de sociologie și educație comparativă la Universitatea din Malta, unde conduce EMCER (Centrul euro-mediteranean pentru cercetare educațională – Euro-Mediterranean Centre for Educational Research); Dr. Melissa Luke, Președintele al ACES (Association for Counselor Education and Supervision – Asociatia Formatorilor si Supervisorilor de Consiliere), Decan în departamentul de Consiliere și Resurse Umane de la Universitatea Syracuse, unde coordonează programul de doctorat în Consiliere și Formarea Consilierului și programul de masterat în Consilierea școlară; Dr. Charles F. Gressard, Președinte interimar și CEO al CACREP (Council for the Accreditation of Counseling and Related Programs) și profesor cancelar în Programul de formare al consilierilor la Colegiul William & Mary.

Studenții Universității din București pot beneficia de scutirea taxei de participare (taxa de participare va fi suportată de un donator), fiind suficient să se înscrie online și să trimită un scurt email privind motivația lor de a participa la conferință.

Mai multe informații despre conferința internațională intitulată „Rolul consilierului în comunitatea locală și globală” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This