Seria conferințelor de Geologie și Geofizică (GG) continuă cu o nouă prezentare cu tema „Recurența momentelor de ariditate în regiunea Mării Negre în timpul Miocenului”, susținută de dr. Iuliana Vasiliev-Popa, membru al unor comitete științifice internaționale (Mediterranean Neogene Stratugraphy, RCMNS, MPRG07 at EGU, Vienna) și referent al unor reviste internaționale: EPSL, Biogeosciences, Nature Communications, GJL, Geol. Soc. London, Paleo3.

Toți cei interesați sunt așteptați joi, 16 noiembrie 2017, începând cu ora 12:00, în Amf. L. Mrazec al Facultății de Geologie și Geofizică (Bd. N. Bălcescu, nr. 1).

Iuliana Vasiliev-Popa a publicat numeroase studii în reviste prestigioase după cercetări efectuate în laboratoarele de magnetism și geochimie organică de la Utrecht University, The Netherlands, și de biodiversitate și reconstituiri paleoclimatice de la Frankfurt, Germania.

Beneficiară a numeroase sponsorizări și granturi premiate (2009-2015) a avut 12 invited lectures la conferințe internaționale (IUGG, AGU, TOPO-EUROPE, EARTHTIME-EU).

Iuliana Vasiliev-Popa este absolventă a Facultății de Geologie și Geofizică a Universității din București cu MSC (2002) și pHD (2006) la Faculty of Earth Sciences, Utrecht University, The Netherlands.

Conferințele GG se înscriu în programul unui proiect inițiat și organizat de Facultatea de Geologie și Geofizică din cadrul Universității din București, în parteneriat cu Academia Română, Secția de Științe Geonomice, și Comitetul Național al Geologilor din România.

Pin It on Pinterest

Share This