Universitatea din București continuă în perioada 4-8 decembrie 2017 proiectul „Săptămânile Internaționale ale Universității din București” (SIUB) printr-o serie de evenimente dedicate culturii germane.

Astfel, săptămâna culturii germane debutează prin deschiderea oficială, eveniment care va avea loc la Palatul Facultății de Drept, în Sala Stoicescu, în prezența conducerii Universității din București și a cadrelor didactice ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Deschiderea săptămânii culturii germane va fi marcată de vernisajul expoziției „Momente din trecutul recent”, realizată de studenții germaniști, dar și de două conferințe ale prof. univ. dr. Ioana Crăciun Fischer și a prof. univ. dr. Gabriel H. Decuble.

Săptămâna Culturii Germane are ca scop familiarizarea publicului larg cu elemente importante ale culturii germane, cu ajutorul literaturii, filmului și a fotografiilor.

Evenimentul este organizat sub îndrumarea domnului prof. univ. dr. Gabriel H. Decuble, Director al Departamentului de Limbi și Literaturi Germanice din cadrul Universității din București.

Programul complet al Săptămânii Culturii Germane poate fi consultat aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This