Studenții și profesorii Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București sărbătoresc, alături de elevii de liceu, „Zilele roboticii” printr-o serie de prezentări. Miercuri, 22 noimebrie 2017, elevii de liceu, care pot veni în grupuri organizate, dar și individual, sunt așteptați începând cu ora 12:00, în Laboratorul de robotică din facultate (Str. Academiei, nr. 14).

În cadrul evenimentului, participanții au oportunitatea să asiste, de la ora 12:00 sau de la ora 14:00, la toate activitățile susținute în cadrul laboratorului, de la demonstrații de sumo robotic, la jocurile pe matrice de LED-uri, imprimare 3D și, nu în ultimul rând, exemple de proiecte de licență realizate de studenții facultății. De asemenea, în cadrul întâlnirii, elevii de liceu pot afla mai multe informații despre facultate și programele ei de studii.

Prin organizarea acestui eveniment, Facultatea de Matematică și Informatică se alătură manifestărilor organizate în cadrul proiectului Săptămâna europeană a roboticii, marcată și în România de o serie de evenimente de popularizare a roboticii.

Înscrierea se face prin transmiterea unui e-mail la adresa zpd@fmi.unibuc.ro, care să includă ora (12:00 și/sau 14:00), numărul de persoane, școala și numele profesorului însoțitor (în cazul grupurilor organizate) sau numele persoanelor.

Pin It on Pinterest

Share This