În perioada 19-20 aprilie 2018 va avea loc conferința “eLearning și software educațional”, în cadrul căreia se va desfășura și workshop-ul intitulat ,,Cultură, identitate și conținut digital în Secolul XXI”.

Evenimentul, organizat sub coordonarea Universității Naționale de Apărare ,,Carol I” împreună cu Facultatea de Istorie din cadrul Universității din București, se desfășoară sub semnul împlinirii unui secol de la încheierea Primului Război Mondial și realizarea Marii Uniri. Dezbaterea științifică își propune să urmărească promovarea istoriei militare în spațiul public, să susțină initiațive privind rolul media în construcția identitară, cunoașterea colectivă din perspectivă istorică, cursuri de istorie online, dezvoltarea aptitudinilor de gândire critică folosind materialul digital, tehnici de digitalizare etc.

Persoanele interesate să participe la workshop-ul ,,Cultură, identitate și conținut digital în Secolul XXI” pot trimite propuneri de lucrări până la data de 14 decembrie 2017.

Lucrările vor fi publicate în limba engleză în volumul conferinței care este indexată Thomson ISI, CEEOL, Proquest și EBSCO.

Mai multe informații despre workshop-ul ,,Cultură, identitate și conținut digital în Secolul XXI” pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii despre conferință, cei interesați pot lua legătura cu persoana de contact, dr. Cătălin Radu (0723847608, office@elseconference.eu).

Pin It on Pinterest

Share This