Secțiunea de Științe Sociale a Institutului de Cercetări al Universității din București (SSS-ICUB) organizează joi, 7 decembrie 2017, o dezbatere pe marginea volumului ,,Despre economie, cu și fără formule” de Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR și profesor la Academia de Studii Economice din București.

Evenimentul va avea loc în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială (str. Schitu Măgureanu, nr. 9), începând cu ora 16:00.

Evenimentul va fi moderat de Salater Wilhelm (Direcţia Studii Economice, BNR) și se va bucura de participarea autorului. La dezbatere vor lua parte Mihai Copaciu (Direcția Modelare şi Prognoze Macroeconomice, BNR), Mircea Dumitru (Rector al Universității din București) și Marian Preda (Președinte al Senatului Universității din București).

,,Deși pare întotdeauna la îndemână, înţelepciunea din proverbe și zicători are un mare dușman în conjuncturile imediate. Contrar așteptărilor, în momentele de răscruce, cum este și criza economică actuală, oamenii nu apelează la înţelepciune. În timpul crizelor este multă confuzie și incertitudine, iar credinţele și teoriile urmate înainte de criză sunt găsite vinovate și repudiate, iar înţelepciunea este uitată.” (Lucian Croitoru)

Mai multe detalii despre dezbaterea asupra volumului ,,Despre economie, cu și fără formule” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This