În perioada 15-31 ianuarie 2018, Centrul de Limbi Străine Ariel din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti organizează înscrieri la cursurile de: engleză (atât engleză generală, cât şi engleză juridică şi de afaceri, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge şi TOEFL), franceză, spaniolă, portugheză, italiană, germană, suedeză, neerlandeză, rusă, chineză, japoneză, turcă, arabă, română pentru străini, ebraică biblică şi ebraică modernă.

Cursurile vor începe în luna februarie, în funcţie de completarea numărului de locuri și se vor desfășura atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediul Universităţii din str. Edgar Quinet (Piaţa Universităţii).

Pentru nivelul mediu și avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit, care se poate descărca de pe site-ul Ariel.

Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului.

Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare sau doctoranzi ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Informații privind taxele și structurile complete ale cursurilor sunt publicate pe site-ul Centrului Ariel.

Pin It on Pinterest

Share This