Joi, 25 ianuarie, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București (SSU-ICUB) organizează o prezentare a programelor de burse ICUB:

  • burse pentru tineri cercetători;
  • granturile pentru tineri cercetători din Universitatea din București;
  • bursele pentru profesori invitați.

Întâlnirea va avea loc în sala de seminar a SSU-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1) începând cu ora 13.00 și face parte din seria The grant proposal: from research design to writing strategies.

Scopul seriei The grant proposal: from research design to writing strategies este acela de a oferi un cadru în care cercetătorii umaniști și cei din domeniul științelor sociale să se întâlnească, să-și împărtășească experiențele legate de munca de cercetare, să primească și să ofere recomandări despre scrierea aplicațiilor pentru granturi de cercetare. Participanții sunt încurajați să colaboreze în finalizarea aplicațiilor pentru granturi naționale și Europene.

Seria The grant proposal se adresează în primul rând tinerilor cercetători, însă cei mai experimentați sunt de asemenea bineveniți. Se urmărește ca, în urma acestor workshop-uri, să se formeze o comunitate de cercetători care să ofere mai departe sprijin cercetătorilor aflați la început de carieră. Seminarul este organizat de Lorena Anton (membru asociat SSU-ICUB), Mihnea Dobre (coordonator academic al SSU-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (cercetător afiliat SSU-ICUB).

Mai multe detalii despre workshop-ul The grant proposal: from research design to writing strategies, precum și formularul de înscriere, pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This