S-a dat startul înscrierilor în concursul Every Can Counts, adresat studenților creativi și pasionați de protecția mediului. Studenții Universității din București pot obține opt burse în valoare de 1.400 lei fiecare prin susținerea celor mai bune idei de campanii pentru reciclarea dozelor din aluminiu în facultăți.

Aflată la a treia ediție, competiția Bursele Every Can Counts, program care sprijină reciclarea dozelor de aluminiu la nivel național, se adresează studenților interesați de acțiuni și campanii de reciclare.

Studenții interesați de bursele Every Can Counts trebuie să propună o campanie pentru implementarea programului de colectare a dozelor din aluminiu în propria facultate.

Termenul limită de înscriere a proiectelor este 18 mai 2018.

Propunerea de campanie va fi făcută prin completarea unui formular standard. Astfel, studenții vor prezenta activitățile pe care le-au ales pentru realizarea programului și planificarea acestora pentru a putea fi implementate în perioada octombrie – decembrie 2018.

Fiecare student va primi sprijinul logistic necesar implementării programului: organizarea unei prezentări în vederea semnalării programului în instituție sau companie, realizarea de campanii vizuale (afișe, flyere), oferirea cutiilor de colectare și asigurarea contactului cu un colector autorizat în vederea ridicării dozelor din aluminiu.

Cu excepția studenților din ani terminali, orice student care urmează cursurile unei facultăți a Universității din București se poate înscrie indiferent de specializare.

Scopul competiției este de a stimula implicarea studenților în acțiuni de protecția mediului și de a promova reciclarea dozelor din aluminiu în rândul tinerilor, dar și al publicului larg.

Regulamentul complet al competiției Every Can Counts este disponibil aici.

Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de Facebook a concursului aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This