Magazinul de suveniruri din Grădina Botanică Dimitrie Brândză a Universității din București angajează 3 studenți în regim part-time pentru perioada 1 martie – 31 octombrie 2018.

Unul dintre obiectivele Grădinii Botanice Dimitrie Brândză a Universității din București este să ofere joburi part-time pentru studenți prin care aceștia să poate îmbina activitatea academică și activitatea profesională fără a neglija una pentru alta.

Astfel, programul de lucru pentru fiecare dintre cele 3 persoane este în medie de 20 de ore pe săptămână, variind cu +/- 3 ore în funcție de anotimp (1 tură în prima parte a zilei, 1 tură în a doua parte a zilei și 1 tură în weekend). Persoanele angajate vor putea să opteze contextual pentru o tură sau alta, în funcție de orarul academic, asigurând totodată continuitatea programului.

Aplicanții pentru aceste posturi trebuie să fie persoane sociabile, comunicative, atente la detalii și cu atenție distributivă.

Nu este necesară experiență ca angajat. Instructajul privind utilizarea casei de marcat și a POSului va fi asigurat.

Atribuții: vânzare, realizare inventar, udat plante (dacă este cazul), menținere curățenie în magazin și în jurul acestuia.

Beneficii: mediu de lucru relaxant, în mijlocul naturii (magazinul este situat între sectoarele Munții Carpați, Taxonomic și Colina Coniferelor, în apropiere de Cascadă)

Salariu: 600 RON net

Persoanele interesate sau care au întrebări sunt rugate să lase un mesaj pe mesaj pe pagina de Facebook a magazinului până duminică, 25.02.2018:

Locurile vor fi ocupate pe măsura identificării candidaților potriviți.

Pin It on Pinterest

Share This