“A Soul for Europe”, împreună cu Allianz Kulturstiftung și Parlamentul European organizează în acest an Conferința A Soul for Europe, care va avea loc în zilele de 8 și 9 noiembrie 2016 la Berlin.

Având titlul Cultural Identities on the Move, conferința va reacționa la provocările europene curente într-un mod creativ și va veni cu propuneri privind cooperarea intensificată între politicieni și societatea civilă în orașele și regiunile Europei. Evenimentul central al conferinței din data de 9 noiembrie va oferi oportunități pentru o discuție directă, deschisă și constructivă între personalități din domeniile politicii și culturii, permițând o participare constructivă din partea audienței. Pe data de 8 noiembrie, subiectul principal va fi reprezentat de orașele și regiunile europene și noile lor responsabilități privind criza refugiaților și noile garduri de la graniță ridicate acum.

Conferința A Soul for Europe va fi urmată de discursul anual The State of Europe, care va avea loc în seara zilei de 9 noiembrie, și care fi ținut anul acestea de Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, la invitația primită din partea Konrad-Adenauer-StiftungSchwarzkopf Stiftung și Stiftung Zukunft Berlin.

Invitațiile vor fi trimse de Konrad-Adenauer-Stiftung și înregistrările se fac până pe 7 octombrie prin completarea formularului de înregistrare online de aici.

Mai multe informații și un program actualizat pot fi consultate pe website-ul conferinței la adresa asoulforeurope.eu/asfe16.

Limbile conferinței sunt germana și engleza, și vor fi oferite traduceri simultane.

Dacă doriți să participați la conferință, trebuie să completați formularul de înregistrate de aici. Pe website-ul conferinței puteți găsi de asemenea o listă de hoteluri care oferă cazare la prețuri rezonabile pentru invitații conferinței.

Mai multe informații despre Conferința A Soul for Europe pot fi consultate pe website-ul conferinței sau pot fi găsite pe paginile de Facebook și Twitter.

Pin It on Pinterest

Share This