Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării împreună cu Decât o Revistă – The Power of Storytelling organizează miercuri, 19 octombrie 2016, începând cu ora 18:00, o întâlnire cu Jacqui Banaszynski despre puterea narațiunilor documentate cu răbdare și precizie și scrise cu grijă față de subiect și de cititor, despre un jurnalism de cursă lungă într-o epocă a vitezei și rolul și impactul pe care-l poate avea asupra cititorilor și comunităților noastre.

Prof. Jacqui Banaszynski predă la School of Journalism – University of Missouri, este editor la Institutul Poynter și mentor pentru reporteri din întreaga lume. În anul 1988 a câștigat premiul Pulitzer pentru „AIDS in the Heartland“ , o serie de articole despre viața și moartea unui cuplu gay, după ce în 1986 a fost finalistă pentru seria de articole din timpul foametei din Africa Subsahariană.

Jacqui Banaszynski a lucrat ca reporter și editor mai mult de 30 de ani scriind povești de pe toate cele șapte continente, despre concursuri de frumusețe, preoți, SIDA, tabere de refugiați sau Jocurile Olimpice.

Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul R3 din Clădirea Facultății de Chimie.

Dacă doriți să participați la întâlnirea cu Jacqui Banaszynski, The Art and Craft of Narrative Journalism, vă rugăm să completați formularul de înscriere disponibil aici. Locurile sunt limitate.

Pin It on Pinterest

Share This