În perioada 26-28 septembrie 2016, Universitatea din București, prin Facultatea de Psihologie și Științele Educației, a fost reprezentată în cadrul Conferinței „Good practices for equity and inclusion in Higher Education” desfășurată la Bergamo, Italia.

Conferința a făcut parte din proiectul Erasmus + intitulat: Acess4 All Laboratory for Policies and Practices of Social Development in Higher Education, proiect realizat de Universitatea Autonoma din Barcelona (Spania) în parteneriat cu Universitatea din București (România), Institutul Politehnic din Leiria (Portugalia), Universitatea din Bergamo (Italia), Universitatea din Bristol (Regatul Unit al Marii Britanii), Universitatea din Jyaskyla (Finlanda).

În cadrul conferinței, asist. univ. dr. Mihaela Stîngu și asist. univ. dr. Elena Marin au prezentat aspecte legate de bune practici la nivel național cu privire la echitatea în domeniul învățământului superior.

Mai multe informații pot fi accesate pe pagina oficială a conferinței http://inclusion2.wixsite.com/inclusione/a4a-programme.

Pin It on Pinterest

Share This