Pe 31 octombrie 2016, începând cu ora 19:00, la Cinema Elvira Popescu, va fi prezentat Demain, un film documentar care deţine recordul mondial într-o strângere de fonduri pe o platformă de tip crowdfunding. Proiecţia va fi precedată de o dezbatere publică organizată de Institutul Francez şi Guerilla Verde, cu începere de la ora 18.00. Invitaţii speciali sunt: Alexandru Mironov, Ambasador al programului Every Can Counts România, Patrick Lafon, Maisadour România, Roseline Beudels – Jamar, cercetătoare la IRNSB Bruxelles, Alex Găvan, Alpinist, Luis Popa, Director al Muzeului ANTIPA.

Evenimentul va fi deschis cu o dezbatere pe tema „Mediu, economie, politică, educaţie – ce viitor pentru mâine?” lansată de Guerilla Verde şi Institutul Francez. Accesul la eveniment este gratuit, pe baza rezervării prealabile la adresa office@imagefactory.ro.

În România, filmul este prezentat în premieră de Media Image Factory, în cadrul caravanei educaționale Guerilla Verde, cu sprijinul ECOTIC, Institutul Francez din România, IBM şi Every Can Counts România.

Pin It on Pinterest

Share This