Ești student și ești interesat de studiul comportamentului şi de cercetare în domeniul psihologiei? Cercul de Științe Cognitive Clinice te conectează cu cele mai recente cercetări din psihologie şi îţi oferă oportunitatea de a contribui la o cunoaştere interdisciplinară.

Cercul de Științe Cognitive Clinice este un grup informal alcătuit din studenți, interesaţi de cercetarea comportamentului, la nivelul studiilor de licență și masterat, sub coordonarea lect. univ. dr. Ioana Podina (Facultatea de Psihologie și Știintele Educaţiei). Activitatea cercului constă în discuţii şi prezentări ale cercetărilor  din domeniu, al cărei  scop este antrenarea gândirii critice, familiarizarea cu domeniul ştiinţelor cognitive şi dezvoltarea de competenţe de cercetare.

Membrii cercului pot beneficia de oportunităţi precum (a) implicarea în proiecte de cercetare aflate în derulare, (b) feedback și sprijin pentru propriile iniţiative de cercetare, (c) lucru în echipă, (d) cercetarea celor mai recente tematici în domeniu, etc.

Pentru a aplica la Cercul de Științe Cognitive Clinice poți trimite propunerea ta de cercetare și CV-ul până la data de  25.11.2016 aici.

Mai multe informaţii despre Cercul de Științe Cognitive Clinice pot fi consultate aici sau pe pagina de facebook.

Mai multe informaţii despre coordonator Cercului de Științe Cognitive Clinice pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This