Miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 18:00, Secţia de japoneză a Universităţii din Bucureşti împreună cu Japan Desk Scotland organizează evenimentul “Chai Party for All”, la Casa Universitarilor din București (Strada Dionisie Lupu 46, Sala de spectacole).

În cadrul evenimentului se vor prezenta documentare despre Japonia, se va asculta muzică japoneză, se vor citi reviste, și vor fi organizate o serie de activități interesante cu specific japonez, precum origami.

Petrecerea se inspiră din marile întâlniri de ceai organizate în epoca medievală de hegemonul Toyotomi Hideyoshi pentru poporul japonez.

Pentru iubitorii și cunoscătorii de cultură japoneză, evenimentul va presupune și degustarea a cinci tipuri de ceaiuri: genma- cha (Brown rice tea), kuromame-cha (Black bean tea), black tea (Darjeeling) produs în Japonia, yuzu-cha (Yuzu tea) şi shouga-cha (Ginger tea) şi a prăjiturilor japoneze.

Evenimentul face parte din seria de evenimente ale lunii noiembrie declarată „Luna Japoniei” de către ambasada Japoniei.

Intrarea este gratuită!

Pin It on Pinterest

Share This