Centrul pentru Studii de Dezvoltare și Cooperare Internațională (IDC) al Facultății de Științe Politice a Universității din București organizează joi, 17 noiembrie 2016, începând cu ora 17:45, în Amfiteatrul Angelescu (str. Negru Vodă, nr. 3, et. 1) evenimentul Urbanity Cinema, care cuprinde o serie de filme ale unor regizori români recunoscuți internațional ce explorează tematici urbane.

Această serie inedită de filme de scurt și mediu-metraj tratează ORAȘUL din diferite perspective artistice și civice. Majoritatea acestor producții românești au fost prezente în selecțiile oficiale ale unor prestigioase festivaluri internaționale de film, precum Festivalul de Film de la Cannes și Transylvania International Film Festival (TIFF) și au fost aduse la Universitatea din București cu sprijnul unora din regizorii și producătorii lor.

Evenimentul (realizat cu ocazia Zilei internaționale a studenților) este ultimul din seria de manifestări Urbanity: Festival internațional studențesc pe care Facultatea de Științe Politice l-a organizat cu sprijinul Biroului Programe Comunitare al Universității din București in perioada 31 octombrie-18 noiembrie 2016.

Festivalul va fi închis oficial prin ceremonia aniversară pe care Facultatea de Științe Politice o va organiza vineri, 18 noiembrie 2016, pentru a marca 25 de ani de la înființare (http://www.fspub.unibuc.ro/home/25).

Mai multe informații despre programul festivalului studențesc internațional Urbanity la Facultatea de Științe Politice pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This