Studenții și cadrele didactice ale Universității din București își pot procura legitimaţii de identitate ISIC-UB și ITIC-UB, care le certifică titulatura la nivel internaţional, beneficiind, totodată, de acces la sistemul de reduceri creat special pentru ei la nivel local, naţional şi internaţional, în diverse domenii de interes.

Aceste legitimații sunt susținute și recomandate de instituții precum UNESCO și Uniunea Europeană.

International Student Identity Card (ISIC) este singura legitimație recunoscută la nivel global ca și ID oficial de elev și student. Posesorii ISIC fac parte dintr-o comunitate internațională de peste 5 milioane de tineri care se bucură de acces preferențial la peste 126.000 de discounturi și beneficii în România și în lume.

Orice student al Universității din București (inclusiv masterand, doctorand sau student ERASMUS), care urmează cursuri la zi, este eligibil pentru un card ISIC International Student Identity Card. Este singura legitimație care atestă statutul de student la nivel internațional în peste 135 de tari. În plus, oferă peste 42.000 de reduceri în 126.000 de locații în lume și peste 1.200 de locații cu reduceri în Romania, inclusiv restaurante, cinema-uri, magazine, muzee și multe altele.

Mai multe detalii despre modalitatea în care se pot procura legitimațiile ISIC sunt disponibile aici sau aici.

International Teacher Identity Card (ITIC) este singura legitimație recunoscută la nivel internațional pentru profesori. În plus, posesorii cardului ITIC se bucură de acces preferențial la peste 42.000 de discounturi și beneficii în România și în lume. Creat pentru a înlesni turismul cultural pentru profesori, cardul ITIC a acumulat într-un timp scurt o serie de facilități accesibile posesorului care au convins mediile didactice de necesitatea procurării acestuia, dar și de amploarea pe care o capătă.

Este eligibil pentru posesia cadrului ITIC orice cadru didactic de la o instituție de învățământ acreditată și/sau recunoscută de Ministerul Educației și Cercetării, care activează cu normă întreagă.

Pentru acest tip de legitimație nu există limită de vârstă.

Sunt acceptați solicitanți indiferent de naționalitate sau țara de rezidență.

Mai multe detalii despre modalitatea în care se pot procura legitimațiile ITIC sunt disponibile aici.

Pin It on Pinterest

Share This