Facultatea de Drept a Universității din București organizează joi, 24 noiembrie 2016, o întâlnire inedită cu dirijorul Tiberiu Soare, în cadrul proiectului ,,Șuetele Culturale de la Facultatea de Drept”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București (Bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46).

Intrarea la eveniment este liberă, iar participarea se face pe bază de înscriere la adresa de e-mail suete.culturale@drept.unibuc.ro, până la data de 20 noiembrie 2016.

Într-un dialog deschis, Tiberiu Soare va aborda tema ,,Mai sus, și puțin într-o parte-lumea văzută de pe scenă” și va povesti despre ce înseamnă profesia de dirijor, cum trăiește muzica atunci când este pe scenă și care sunt provocările cu care se confruntă din această postură.

La finalul evenimentului, Tiberiu Soare va oferi autografe pe cartea “Nouă povești muzicale”, care va fi disponibilă spre vânzare. Cartea cuprinde transcrierea conferințelor “Vorbe despre muzică și muzicieni”, fiind o frumoasă introducere în lumea captivantă a muzicii clasice, privită dintr-o perspectivă relaxată și nonconformistă.

Proiectul ,,Șuetele culturale la Facultatea de Drept” reunește o serie de evenimente cu personalități ale vieții culturale românești, organizate lunar de Facultatea de Drept a Universității din București, cu sprijinul Asociației Studenților în Drept (ASD) și a Fundației Calea Victoriei. Printre invitați s-au numărat Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Georgeta Filitti, Vintilă Mihăilescu.

Mai multe detalii despre întâlnirea cu dirijorul Tiberiu Soare, din cadrul proiectului ,,Șuetele culturale la Facultatea de Drept” se pot consulta aici.

Pin It on Pinterest

Share This