Programul de Studii Religioase – Texte şi Tradiţii al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi Institutul de Cercetări al Universităţii din Bucureşti organizează prelegerea Towards a Theatre of the Heart, susţinută de prof. dr. Daniel Meyer-Dinkgräfe, Lincoln School of Fine and Performing Arts, University of Lincoln. Evenimentul va avea loc joi, 17 noiembrie 2016, începând cu ora 17.00, la Sala de Consiliu a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (Str. Pitar Moş, nr. 7-13, et. I).

Daniel Meyer-Dinkgräfe a studiat limba engleză și filozofie la Universitatea din Düsseldorf. În anul 1994 a obținut titlul de doctor la Universitatea din Londra. Din anul 1994 până în 2007, a fost asistent și lector universitar în cadrul Departamentului de Teatru, Film și Studii de Televiziune, Universitatea din Wales Aberystwyth. Din octombrie 2007, Daniel Meyer-Dinkgräfe a fost profesor al Drama School Lincoln Performing Arts, Universitatea din Lincoln, și are numeroase publicații în domeniul teatrului. Este editor al revistei online Consciousness, Literature and the Arts și al seriei de carte cu același titlu.

Mai multe detalii despre prelegerea Towards a Theatre of the Heart se pot obține la următoarea adresă de email: madeea.axinciuc@lls.unibuc.ro sau pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This