Sesiunea specială de la CNIV 2016 – Conferința Națională de Învățământ Virtual – proiect educațional și de cercetare al Universității din București, cu tema Noi paradigme pentru învățământul românesc, a fost premiată la Gala EduManager la categoria învățământ universitar, dezvoltarea de proiecte de formare a cadrelor didactice.

Gala Edumanager.ro, eveniment devenit deja unul de tradiţie şi de referinţă pentru sectorul educaţional, a avut loc în data de 24 noiembrie 2016, și a fost organizat de portalul Edumanager.ro, alături de compania Oameni şi Companii, la Bucureşti. Gala a fost precedată de Conferinţa Naţională Management Modern în Educaţie, susținută de reprezentanți ai unor companii cu soluţii pentru mediul educaţional. Premierea a fost realizată în cadrul unui spectacol condus de actorul Adrian Păduraru.

La Gala Edumanager.ro au participat reprezentanți ai instituţiilor de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţii profesionale din domeniul educaţiei,  care şi-au înscris în competiţie proiectele de succes din acest an. Jurizarea a fost realizată de comisii de specialitate, cu competenţe pentru categoriile pe care le evaluează, alături de editorii portalului Edumanager.ro.

Mai multe detalii despre premiile Galei EduManager.ro pot fi consultate aici.

În data de 22 noiembrie 2016, în cadrul proiectului CNIV 2016 au fost anunțate premiile pentru anul 2016. Premiile au fost acordate în urma unui proces de evaluare a lucrărilor publicate în volumul CNIV 2016, la care au participat 187 de evaluatori. Acordarea premiilor a fost făcută având în vedere obiectivele și standardele declarate ale CNIV și a ținut seama de voturile obținute de fiecare lucrare publicată în volumul tipărit și prezentată în sesiunile de lucru ale CNIV.

Mai multe informații despre premiile CNIV 2016 pot fi obținute aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This