Joi, 17 noiembrie 2016, Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB (Institutul de Cercetare al Universității din București) organizează un nou workshop din seria de workshop-uri pe tema The grant proposal: from research design to writing strategies. Seminarul cu tema National Calls: Postdoctoral (PD) and Young Researchers Teams (TE) va avea loc între orele 11:00-13:00.

Această serie de workshop-uri se adresează în primul rând cercetătorilor din stagiile timpurii ale carierei (în mod tipic până la 5 ani de la finalizarea doctoratului) și are drept scop să îi familiarizeze cu particularitățile procesului de aplicație pentru diferite tipuri de granturi de cercetare, să ofere sfaturi pentru proiectarea mai eficientă a cercetării și ulterior, să discute particularitățile scrierii academice în limba engleză.

Workshopurile au ca scop de asemenea să ofere o ocazie pentru cercetătorii din științele umaniste și sociale să se întâlnească, să își împărtășească experiențele și să primească sfaturi despre cum se scrie un grant. și să colaboreze pentru aplicațiile lor de granturi pentru calluri naționale și europene. Din această serie de workshopuri se speră că se va ivi o mică comunitate de cercetători care vor continua să își ofere sprijin reciproc pentru aplicațiile de granturi prin criticism constructiv și peer-review.

Organizatorii acestui seminar sunt: Mihnea Dobre (IRH-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (New Europe College).

Mai multe informații despre seminariile The grant proposal: from research design to writing strategies pot fi consultate aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This