Centrul de Cercetare în Logica, Istoria și Filosofia Științei continuă în anul universitar 2016-2017 seria de conferințe CELFIS cu o nouă prezentare, intitulată Practical Geometries, Measuring, and Tacit Knowledge in Early Modern Mathematics. Susținută de Antoni Malet, (University of Barcelona), dezbaterea va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2016, în intervalul orar 18:00-20:00, la sediul Facultății de Filosofie, în sala ,,Titu Maiorescu” (Splaiul Independenței, nr. 204).

Seminarul CELFIS este seminarul săptămânal de cercetare în Logica, Istoria și Filosofia Științei, găzduit de Departamentul de Filosofie Teoretică și organizat (din anul 2009) de Dana Jalobeanu. Acest seminar are loc în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la sediul Facultății de Filosofie a Universității din București.

Vorbitorii de la seminarul CELFIS sunt cercetători și profesori recunoscuți, tineri cercetători și studenți doctoranzi care sunt dispuși să discute despre lucrările lor cu restul comunității academice. Unele dintre prelegerile CELFIS sunt înregistrate și pot fi accesate pe site-ul seminarului.

Mai multe detalii despre programul prelegerilor CELFIS desfășurate în anul universitar 2016-2017 pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This