Facultatea de Psihologie și Științele Educației organizează marți, 15 noiembrie 2016, prelegerea Dissociative Disorders and Functional Neurological Symptom (Conversion) Disorders after Mild  Traumatic Brain Injury/Concussion, susținută de dr. Angelica Stăniloiu (Universiy of Toronto). Evenimentul se va desfășura la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației, (Șoseaua Panduri, nr. 90), începând cu ora 17:00. Sala în care va avea loc sesiunea informativă va fi comunicată pe email în data de 14 noiembrie.

Angelica Stăniloiu este profesor la Universiy of Toronto și la Universitatea din București, în cadrul programului de master în Științe Cognitive Open Mind. Mai multe informații despre activitatea de cercetare a Angelicăi Stăniloiu se pot consulta aici și aici.

Pentru a vă înscrie puteți completa formularul de aici, necesar din motive organizatorice. Sesiunea informativă se va desfăşura în limba engleză și va dura o oră. Evenimentul se adresează profesorilor, doctoranzilor și masteranzilor interesați de temă. Există un număr limitat de locuri şi pentru studenții de la licență, absolvenți sau alte persoane interesate de prezentare.

Informații suplimentare se pot obține la adresa următoare: raluca.tomsa@fpse.unibuc.ro.

Pin It on Pinterest

Share This