Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân” organizează în perioada 4-6 mai 2017 a 39-a ediție a Conferinței Internaționale a studenților CADET-NAV 2017.

Persoanele interesate să participe la Conferința internațională CADET-NAV 2017 pot trimite materiale științifice din domeniul științelor militare, al navigației și transportului maritim, al științelor inginerești (inginerie mecanică, inginerie electrică, inginerie și management), respectiv din sfera științelor umaniste și fundamentale. Formularul de înscriere poate fi consultat aici.

Dosarul de candidatură trebuie să includă următoarele informații: titlu, numele și prenumele autorului, universitatea, tematica prezentării, un rezumat de maximum 150 cuvinte, echipamentele necesare pentru susținerea lucrării. Termenul limită de trimitere a abstractului și a dosarului de candidatură este 7 aprilie 2017.

Scopul organizării conferinței este promovarea valorilor academice și a competențelor transversale în educarea și formarea studenților,  stimularea și permanentizarea interesului tinerei generații pentru inovație și cercetare științifică, respectiv pentru diseminarea și transferul de cunoștințe în domeniul maritim și naval.

Mai multe detalii despre Conferința Internațională a studenților CADET-NAV 2017 poate fi consultate aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This