Pe 15 martie 2017, la Hotel Sheraton din București are loc Finance Boot Camp, un eveniment de carieră adresat studenților sau absolvenților pasionați de unul dintre domeniile Finanțe, Contabilitate, Audit sau Taxe, care vor avea șansa de a interacţiona direct cu reprezentanţii unor companii de top din domeniul financiar. Participarea este gratuită, pe baza înscrierii.

Evenimentul oferă o experienţă foarte utilă despre ce înseamnă să ai o carieră în domeniul financiar, care sunt motivele pentru care să o urmezi şi ce abilităţi cheie trebuie sa deţii pentru a deveni un profesionist.

Agenda interactivă a evenimentului pune la dispoziție workshopuri dedicate, susținute de companiile prezente pe teme precum: EY Drop de mix: Tax vs. Audit, The Art of Combining the Expertise. Pe parcursul întregii zile participanții pot pune în practică teoriile şi conceptele învăţate pe băncile facultăţii şi pot lucra la studii de caz concrete alături de specialişti.

Cei prezenți au ocazia să interacționeze cu alți participanți care împărtășesc aceleași aspirații profesionale, alături de care pot dezbate diverse subiecte de interes comun.

Participanții vor avea ocazia să intre pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozițiile entry-level.

Finance Boot Camp se adresează oricărui student, masterand sau absolvent al unei facultăți cu profil economic, dornic să își dezvolte o carieră în domeniile Audit, Contabilitate sau Taxe. De asemenea, rezultatele academice bune obținute în timpul anilor de studii, precum și implicarea în activități extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiențe internaționale pot reprezenta atuuri ce ajută în procesul de selecție.

Toți cei care doresc să participe la Finance Boot Camp 2017 se pot înregistra aici.

Pin It on Pinterest

Share This