Institutul de Cercetări al Universității din București lansează oficial canalul de Youtube. Noul canal a fost realizat cu prilejul organizării dezbaterii ,,Etică și integritate academică. Plagiatul: cauze, dimensiuni ale fenonemenului și politici”, care a avut loc marți, 31 ianuarie 201, la Universitatea din București. Canalul de Youtube este disponibil online și poate fi consultat aici.

Pe acest canal sunt disponibile discursurile participanților la dezbatere.

Prin organizarea dezbaterii ,,Etică și integritate academică. Plagiatul: cauze, dimensiuni ale fenonemenului și politici”, Institutul de Cercetări al Universității din București (ICUB) și-a stabilit ca prioritate chestiunea integrității academice prin includerea acesteia pe agenda evenimentelor publice.

Dezbaterea ,,Etică și integritate academică. Plagiatul: cauze, dimensiuni ale fenonemenului și politici” a fost organizată de Institutul de Cercetări al Universității din București în contextul în care fenomenul plagiatului a luat amploare, în ciuda revoluției tehnologice care a pus la dispoziția comunităţilor profesionale şi a jurnaliștilor instrumente noi și rapide de detectare a fraudei academice.

Mai multe detalii despre dezbaterea ,,Etică și integritate academică. Plagiatul: cauze, dimensiuni ale fenonemenului și politici” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This