Sâmbătă, 11 februarie 2017, Academia de leadership Aspire organizează a III-a ediție „Aspire Winter Series” printr-o nouă serie de conferințe pe tema Women in business, având-o ca invitată pe doamna Anca Ungureanu, marketing director UniCredit și antreprenor. Evenimentul își propune să aducă o doza de inspirație pentru tinerii care își doresc să devină antreprenori, dar și să îi familiarizeze cu programele Aspire pe cei care încă nu au avut ocazia să participe la ele.

Tema aleasă, Women in business, reflectă dorința organizatorilor de a încuraja și a inspira tinerele spre antreprenoriat, dar și de a prezenta poveștile care stau în spatele reușitelor câtorva femei de afaceri și de a oferi șansa de a comunica deschis cu acestea tuturor celor interesați. Edițiile precedente s-au bucurat de prezența doamnelor Rucsandra Hurezeanu, CEO Ivatherm și Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania.

Această ediție a programului constă în 5 sesiuni care se desfășoară sub forma unor paneluri de discuții și a unor sesiuni de Q&A (întrebări&răspunsuri), în limba română, într-o atmosferă informală, perfectă pentru o dimineață de weekend.

Aspire Winter Series este cel mai nou program dezvoltat de comunitatea Aspire, prin intermediul căruia tinerii care și-ar dori să devină antreprenori au ocazia să întâlnească diferiți oameni de afaceri foarte apreciați pe piața din România și nu numai.

Accesul este gratuit și este deschis atât membrilor comunității Aspire, cât și celor care nu sunt membri. Cei interesați se pot înscrie la eveniment prin completarea acestui formular.

Mai multe informații despre această nouă ediție „Aspire Winter Series” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This