Centrul de Istorie Comparată a Societăților Antice (CICSA) al Facultății de Istorie a Universității din București organizează cea de-a V-a ediție a Sesiunii Anuale de Comunicări Științifice cu tema ,,Jaf, corupție și abuz”. Evenimentul va avea loc în perioada 21-22 aprilie 2017 la Facultatea de Istorie (Bd. Regina Elisabeta, nr. 4-12, sector 5).

Tema sesiunii de comunicări științifice deschide perspective multiple de abordare din domenii variate precum științele istoriei, arheologie, istoria artei, sociologie, științele politice.

Persoanele interesate să participe la cea de-a a V-a ediție a Sesiunii Anuale de Comunicări Științifice se pot înscrie online prin trimiterea unui e-mail la adresele corina.steflea@yahoo.com sau d_mihut@yahoo.com.  Perioada de înscriere este 24 martie – 7 aprilie 2017.

Înscrierile trebuie să conțină titlul comunicării, numele și prenumele autorului ei, instituția reprezentată și un abstract de maximum 300 de cuvinte, în care să fie prezentate principalele ipoteze de lucru, sursele și metodologia utilizate. Sunt acceptate lucrări din toate epocile istorice.

Confirmarea participării se va anunța în data de 12 aprilie 2017.

Mai multe detalii despre cea de-a V-a ediție a Sesiunii Anuale de Comunicări Științifice ,,Jaf, corupție și abuz” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This