Asociația Studenților din Administrație și Afaceri a Universității din București organizează în perioada aprilie-septembrie 2017 proiectul ,,Cariere, ASAA ne angajăm!”, un eveniment dedicat conturării propriilor direcții în ceea ce privește viitoarea carieră.

În cadrul proiectului ,,Cariere, ASAA ne angajăm”, studenții vor putea intra în contact direct cu marii angajatori ai multinaționalelor, ai firmelor de recrutări, IMM-urilor, dar şi ai instituțiilor publice, având posibilitatea de a învăța cum să-și valorifice abilitățile.

Prima etapă a evenimentului se va deschide miercuri, 5 aprilie 2017, la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București (Strada Academiei, nr. 14), printr-o serie de workshopuri în cadrul cărora se vor discuta subiecte referitoare la elaborarea CV-ului, interviuri simulate și tips & tricks de la interviuri.

În perioada 25-27 aprilie 2017 va avea loc a doua parte a proiectului care se va desfășura la Facultatea de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46)  și care va cuprinde un târg de joburi cu conferinţe, în cadrul cărora angajatorii le vor prezenta studenţilor domeniul lor de activitate şi oportunitățile de practică/internship/ angajare pe care compania le oferă.

Desfășurarea stagiilor de practică, a internshipurilor și a programului de job shadowing se va realiza în intervalul 1 mai 2017- 30 septembrie 2017, în funcție de programul fiecărei companii.

Înscrierile pentru proiectul ,,Cariere, ASAA ne angajăm!” inițiat de Asociația Studenților din Administrație și Afaceri se pot face aici.

Pin It on Pinterest

Share This