Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București organizează în data de 3-7 aprilie 2017 Zilele Porţilor Deschise în sediul său din Bd. Iuliu Maniu, nr. 1-3, Complex “Leu”, Corp A, etaj 6, sector 6. Cu prilejul acestui eveniment vor avea loc manifestări dedicate promovării programelor de studii ale facultăţii, care cuprind: vizite în facultate, asistarea la cursuri, meditații, întâlniri cu jurnaliști, precum și simulări ale concursului de admitere.

Luni, marți miercuri, între orele 10:00-16:00, sunt organizate vizite în laboratoarele facultății, și asistarea la cursuri și seminarii (clădirea Leu, etajul 6).

Studenții și cadrele didactice ale Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării mai oferă meditații pentru admitere în grupul de Facebook al FJSC: ongoing.

În cadrul evenimentului ”Serile FJSC”, luni, 3 aprilie, de la ora 18:00, va fi organizată o întâlnire cu jurnaliști, foști studenți ai facultății (clădirea Leu).

Pentru cei care vor să verifice dacă au talent în presa audio-video, va fi organizată simularea unei emisiuni în laboratoarul de radio și în laboratorul TV (clădirea Leu). Castingul/proba de microfon vor avea loc marți, 4 aprilie, între orele 12:00-14:00.

Miercuri, 5 aprilie 2017, începând cu ora 12:00, este programată simularea unui pitch de publicitate (laboratorul de publicitate din clădirea Leu).

Simularea examenului de admitere se va desfășura joi, 6 aprilie, în amfiteatrul R3, între orele 12:00-15:00, când elevii vor putea participa la un ”examen de admitere”. Se analizează câteva lucrări, ca model, în sală, și se fac recomandări pe email participanților care doresc astfel de sfaturi.

Pin It on Pinterest

Share This