Școala Doctorală în Științele Comunicării a Universității din București, în colaborare cu  specializarea Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), organizează luni, 3 aprilie 2017, atelierul doctoral II dedicat viitorilor specialiști în comunicare. Întâlnirea va avea loc la sediul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța, în sala Umberto Eco, începând cu ora 12:00.

Evenimentul va fi moderat de prof. univ. dr. Camelia Beciu, directorul Școlii doctorale în Științele Comunicării și reputat specialist în sociologia comunicării şi în domeniul comunicării politice, și de prof. univ. dr. Mihai Coman, decanul Facultății de Jurnalism şi Științele Comunicării a Universității din București, Doctor Honoris Causa al Universității ,,Ovidius” din Constanța.

În cadrul evenimentului, doctoranzii Diana Coman și Gheorghe Anghel vor susține prezentările ,,Elemente de branding în Biserica Ortodoxă Română” și ,,Construcția identitară în zonele fostelor scaune secuiești.”

La eveniment sunt așteptați să participe toți cei interesați să dezbată subiecte extrem de interesante și actuale într-un context academic, alături de profesioniști în domeniu.

Pin It on Pinterest

Share This