Centrul de Cercetare pentru „Dezvoltare Regională şi Integrare Europeană” din cadrul Facultății de Geografie a Universității din Bucureşti organizează cea de-a XIII-a ediţie a Simpozionului Naţional Studențesc de Geografie Umană şi Turism. Evenimentul va avea loc în perioada 6-7 mai 2017 la Facultatea de Geografie a Universității din Bucureşti.

Simpozionul va avea două secţiuni :

– Geografie Umană

– Turism.

Lucrările prezentate în cadrul conferinței pot avea teme variate, din domeniul geografiei transporturilor, geografiei populaţiei, geografiei urbane, geografiei sănătății, geografiei politice, ecoturismului, turismului cultural, turismului religios, managementului teritorial, etc., acoperind, astfel, toată gama preocupărilor din domeniul Geografiei Umane şi al Turismului.

Înscrierile la simpozion se pot face prin e-mail la adresa: simpozionumanaturism@yahoo.com, alături de opţiunea pentru prezentare liberă sau poster. Pentru înscriere, trebuie precizat titlul lucrării, un rezumat de maxim 200 cuvinte, universitatea, facultatea, anul, specializarea şi datele de contact.

Data limită de confirmare prin e-mail a participării este 29 aprilie 2017.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate. De asemenea, se va acorda şi marele premiu pentru lucrarea cu cel mai mare punctaj.

Comunicările prezentate au posibilitatea de a fi publicate în Revista Electronică Română de Geografie Cinq Continents indexată BDI (http://cinqcontinents.geo.unibuc.ro/).

Mai multe informații despre Simpozionul Naţional Studențesc de Geografie Umană şi Turism pot fi accesate aici.

Pin It on Pinterest

Share This